Sivut

lauantai 11. toukokuuta 2013

Epävirallinen toko-koe

Eileen oltiin Vaasassa epävirallisessa toko-kokeessa.Iltapäivällä treenasin Jirin kanssa tokoa,ennenkuin lähdettiin Vaasaan.Tunnari,Jiri haisteli hyvin,mutta ekana toi väärän,sitten kun käskin uudestaan toi oman,muutamia toistoja tehtiin,sitten lopetin.Metskussa ei ollut ongelmaa,eikä hyppynoudossa.
Matkanvarrella satoi vettä,mutta perille päästyä ei satanut yhtään vettä.Kauan saatiin odottaa vuoroa,ainakin 3,5h:(Yhdeksältä oli Voi-luokan paikkamakuu,jossa oli vaan kaksi koiraa.
Paikkamakuu:10
Seuraaminen:8,5 Seuraaminen oli ihan huonoa,Alku oli hyvä.Jiri ei oo ikinä seurannut noin huonosti mitä se kokeessa teki,vinot perusasennot,yhdessä käännöksessä oli liian kaukana musta ja jossakin kohdassa ei ollut hyvä katsekontakti:(Tietää ainakin mitä pitää treenata.
Liikkeestä istuminen: 10
Luoksetulo:10,Tämä liike oli täydellinen,Stoppi kerrankin onnistui,ei ottanut ylimääräisiä askelia:)Tätä ollaan niin paljon treenattu ja nyt se onnistui:)
Ruutu:8 Muuten ihan hyvin meni,mutta ikinä Jiri ei ole kiertänyt takaa ruutua ja taas mä jouduin antamaan kaksoiskäskyn maahan.Treeneissä ei ole ongelmaa,mutta koeomaisissa treeneissä on joka kerta joutunut sanomaan kaksoiskäskyn:(Eli pitää treenata enemmän.
Hyppynouto:0,Heitin turhan vinoon,niin Jiri kiersi hypyn:(Mutta ollaan me treenattu,että heitän vinoon kapulaa,mutta ei voi mitään.Treeniä,treeniä.
Metsku:10.Hyvin haki ja toi laukalla.
Tunnari:10,Mä jännitin tätä liikettä,kun kotona ei onnistunut,hyvin Jiri haisteli,varmisteli muut kapulat,ennenkuin otti oman:)
Kaukot:10Kaikki vaihdot meni nappiin♥Vaihtoja ollaan niin paljon treenattu.Ei yhtään ottanut askelia:)jes.
Kokonaisvaikutus:10
VOI1pist.286 ja sija 1:)Palkinnoksi saatiin uusi ruutunauha:)Ja Jiri oli ainut,joka teki tuloksen VOI-luokassa.
Kiva oli käydä epiksissä,viralliseen toko-kokeeseen seuraavaksi hakemaan tietenkin ykköstulosta,Pitkä oli päivä,kotona vasta puol 12.