Sivut

torstai 28. helmikuuta 2013

Hiihtoloma

Hiihtoloma on melkein loppu,mutta onneksi ei tarvi mennä kouluun vaan mulla alkaa työssäoppiminen.No lomalla ollaan treenattu aika ahkerasti tokoa molempien kanssa.Ja eileen kerrankin paistoi aurinko ja sai otettu kuvia Veetistä ja Jiristä.Tänään,kun mentiin lenkille niin en voinut uskoa,että lumet alkaa sulamaan ja alkaa kurakelit( jippii!!)lenkkeilystä ei tuu yhtään mitään,kun Veeti on mukana.


Tokossa ollaan Veetin kanssa treenattu alon-liikkeitä.Viime viikon perjaina oltiin Ilmajoella treeneissä.
Luoksepäästävyys oli hyvä,pelkäsin vähän jos Veeti ei anna koskea,jos luulee,että hampaita kattotaan,mut hyvin antoi koskea ja istui hienosti sivulla:)
Paikkamakuu Veetillä ei ollut hihnaa ollenkaan ja en käynyt välillä palkkaamassa,hyvin pysyi,ei yrittänyt toisten koirien luo.Mutta loppua kohden haisteli maata.Olen tyytyväinen:)Pitäisi saada häiriötä...
Seuraaminen:Liikkuri käskytti lyhyen seuramisen.Veetillä pysyi hyvin katsekontakti ja pysähdykset oli hyvät:)
Liikkeestä maahanmeno oli tosi hidas,treenasin hetsaamalla,paremmin onnistuu.Täytyy monta toistoa ottaa hetsaamalla,ennenkuin ottaa koko liikkeen.
Luoksetulo oli hyvä,ekana oli sivulle tulo tosi vino,toisella kerralla oli parempi.
Liikkeestä seisominen Veeti otti pari askelta,mutta muuten ok,Sitten tein niin,että,kun Veeti jäi seisomaan niin kiersin  Veetiä niin hienosti pysyi paikalla.
Video on kotona pihatreeneistä:Jirin treenit:
Ruutu:Jiri varasti,kun sanoin,missä ruutu niin Jiri jo oli lähdössä ruutua kohden:/No sitten otettiin uudestaan niin ei onneksi varastanut ja meni hienosti ruutuun ja oli oikeassa paikassa.
Luoksetulo:Ollaan vaan treenattu seisomista,Ollaan pikkuhiljaa menty etiäpäin:)
Tunnari:Hallilla oli joku pikkupoika,niin eiköhän Jiri luulu sitä mun serkuksi,joka on kiusannut Jiriä pentuna.Niin Jiri haukkui sille.No sitten kun treenattiin tunnaria niin Jiri ei yhtään keskittynyt vaan vahtasi sitä poikaa ja lopuksi mun piti sanoa sille pojalla,että menee vähän kauemmaksi meistä.Sen jälkeen tunnari onnistui tosi hyvin:)
Kaukot: s- m vaihdot Jiri ottaa taas niitä pikku askelia ärsyttävää!!!:/Eli tuo lauta treeni ei auttanukkaan meitä:/
Hyppynouto: Heitin viinoon kapulan,hyvin Jiri haki ja toi jopa oikein,ettei kiertänyt estettä.
Video Jirin tunnaritreeneistä,jossa menin palkkaamaan,kun haisteli hyvin:)
 

Meillä oli sm-joukkuetreenit tiistaina.Muut kommentoi paperille + ja - liikkeistä.
Tunnari:
- alun täyskäännös,no Jirillä on niin virtaa,ettei pystynyt keskittymään tunnariin,kun tunnari oli heti ekana. Vaan heti sivulla vinkui ja mun piti puuttua,siihen.
+hyvä vauhti kapuloille ja hyvä tarkistus omalle:)
-Annan itte viä miinusta,kun Jiri toi oman kapulan sivulle niin enköhän minä kumarruin ja kattoin toiko oman niin Jiri tiputti kapulan suusta:/Tyhmä minä!!!!Pilasin!!!!
Luoksetulo:
+reagoi heti stop sanaan.
-lyhyet askeleet ennen totaalipysähdystä.
Hyppynouto:
+ Upeasti!!Ei ollut mitään ongelmaa.

Sitten viä kerettiin treenamaan kaukot: Eli sain hyviä neuvoja kaukoihin saa nähdä onnistuuko.Jirillä vaihdoin uuteen käskyyn seiso-maahan vaihdon sen takia,kun maahanmeno on erilainen( tämän neuvon sain)Nyt kun oon kotona treenannut niin mun mielestä on onnistunut,että Jiri ei ota niitä askelia.Mutta hiljaa hyvä tulee.
Tokossa aina tulee ongelmia liikkeisiin,koskaan tokossa ei ole täydellinen:D


1 kommentti:

  1. Moi! Löysin nyt vasta sun blogin, linkkaan sen omaani jos ei haittaa?

    VastaaPoista