Sivut

torstai 18. huhtikuuta 2013

Tokon koetreenit

Tiistaina oltiin Jirin kanssa koetreeneissä Ilmajoella.Voi-luokan liikkeistä otin paikkamakuu,seuraaminen,luoksetuloa,metsku,hyppynouto,ruutu ja tunnari.
Paikkamakuu: Muuten ihan hyvä,mitä nyt haisteli maata.
Seuraaminen: Ei mitään ongelmaa,askellukset meni hyvin.
Ruutu:Hyvin meni ruutuun ja oikeaan kohtaan,taas kun menin ruutua kohti niin Jiri nousi makuulta seisomaan,piti antaa toinen käsky,ennenkuin meni maahan,muuten hyvä ruutu:)Pitää treenata,että Jiri ei nousisi ruudusta seisomaan,kun tulen ruutua kohti,pitää mennä palkkaamaan ruutuun,kun Jiri on makuulla.
Luoksetulo: Hyvä vauhti,stoppissa valui,aika monta askelta:/maahanmeno on täydellinen:)Ei kannata viäkään ottaa koko liikettä,kun stoppi valuu,eli paljon treeniä se vaatii ennenkuin stoppi on hyvä.Niin treenata,että joko appari antaa palkan,kun vapautan stopilta,kun stoppi on ripeä!!tai sitten takapalkka on Jirin takana ja vapautan sen sinne....
Tunnari:mä en tiedä,miks mua jännitti tämä liike:DJiri taas vähän vinkui sivulla,ennenkuin lähetin sen tunnarille,tosi hyvin haisteli ja toi oman laukalla,eli täydellinen tunnari♥
Metsku:Oli ihan hyvä,siihen nähden,kun ei olla treenattu metskua pitkään aikaan no edellispäivänä treenattiin,mutta muuten ei olla treenattu.Oli ehkä Jirin mielestä vähän ällöttävä ja toi ravilla,Treeniä,treeniä.
Hyppynouto:Ei mitään ongelmaa


                                                      ---------------------------

Eileen treenasin pihalla tokoa,kun takapihalta oli jo lumet sulanut niin ajattelin,että on hyvä jo alkaa treenata märällä nurmikolla:DMerkki:meni tosi hyvin,laukkasi hyvin.Seuraamisessa ei ollut mitään ongelmaa,liikkeestä istuminen:ekana oli hidas istuminen toisella yrittämällä meni nopiempaa ja siihen jätettiin.Sitten menin hiekkatielle treenaamaan luoksetulo stopilla,jätin pallon Jirin taakse,Jirillä oli ripeä ja hyvä stoppi ja vapautin palkalle pari toistoa ja siihen lopetin.


                                                      ----------------------------
Jirin oon ilmoittanut Tuuriin näyttelyyn,saa nähdä tiputtaako turkin,no ei voi mitää jos tiputtaa,muutenkin,jos en olisi ilmoittanut Tuuriin niin seuraava näyttely olisi ollut vasta lokakuussa.Agilitykisoihin Seinäjoelle myös ilmoitin kolmelle radalle Jirin,saa nähdä tuleeko viimmeinen nolla-tulos ja luva?!!

2 kommenttia:

  1. Meinasin ensin tulla eilen, mutta jätettiin sitte koetreeni väliin, kun ollaan niin vähän treenattu viime aikoina. Ehkä sitte seuraavaan tullaan. S:joen kennelkerhossa alkaa onneksi toukokuussa 3-kurssi. Siihen olis tarkoitus yrittää, vaikka perhanan juoksut taitaa TAAS sotkea koko kurssin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten pitää,vaan kotona treenata,jos ei kurssille pääse.Ja muutenki koetreeneissä saa itse päättää montako liikettä haluaa ottaa..Voi,vaikka ottaa vaan yhden liikkeenkin:)

      Poista