Sivut

torstai 11. heinäkuuta 2013

Evl-liikkeiten treenaamista

Jirin kanssa pidettiin viikon toko tauko treeneistä,koska oltiin niin paljon treenattu kokeenomaisia treenejä ennen sm-kisoja.Ihan hyvä oli pitää taukoa.Maanantaina oltiin treenaamassa Ilmajoella tokoa.Ihan kivasti meni treenit.Tänään olin Marian kanssa treenaamassa myös tokoa.
Paikka istuminen:Hyvin pysyi,ei mennyt makuulle,välillä menin palkkaamaan Jiriä.
Zeta:hyvin meni,maahanmeno oli nopea,
Ruutu: Lelu odotti ruudussa,eri suunnista lähetin ruutuun ja lopuksi oli tyhjä ruutu ja appari heitti Jirille lelun ruutuun.
Seuraaminen:Ei mitään ongelmaa,vaikka oli häiriötä niin silti Jirillä oli hyvä katsekontakti:)
Merkki:Naksuttelin naksuttimella aina kun Jiri oli oikeassa paikassa merkillä ja heitin pallon.....
Ohjattu:Keskellä oli kapula ja vasemmalla ja oikealla oli targettit.Ekana lähetin kapulan edestä,hyvin osasi hakea,sitten vaan menin kauemmaksi ja lähetin targetille.Vasen oli vähän vaikeampi,meni keskikapulalle,mutta sitten lähetin uudestaan niin meni heti targetille.
Tunnari:Kyllä huomaa,että pidettiin taukoa tunnarista,Jiri hyvin haisteli kapulat,mutta silti toi väärän,no uudestaan lähetin niin toi oman.Otettiin viä uudestaan niin toi oman ja lopetin siihen.
Hyppynouto:Jirin mielestä metsku oli ällöttävä,heti kun otti kapulan vapautin ja heitin pallon taakse.Paljon treeniä se vaatii!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti