Sivut

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Porin toko-koe

Tänään oltiin Porissa toko-kokeessa.Tyhmää,kun tänään piti justiin olla noin kylmä:(Koe pidettiin kylmässä hallissa,vaikka ittekkin puin päälle paljon vaatteita niin silti mun oli kylmä.Koe jo alkoi yhdeksältä ja itte jouduin jo heräämään kuudelta aamulla.Tuomarina oli Ilkka Sten.
Paikka istuminen 9:Oli haistellut maata,Jiri oli kuulemma ollut levoton ja meinannut mennä maahan,mutta onneksi ei mennyt.
Paikka makaa:10: Ei oltais kuulluttu saada 10,kun Jiri jo meni ennenkuin mä annoin käskyn.Perusasento ei ollut niin hyvä.
Seuraaminen:9,5.Tosi hyvä seuraaminen ja mikä tärkeintä merkit ei häirinnyt Jiriä:)
Zeta:9 Hyvät vaihdot,en tiedä mistä lähti yks piste.
Luoksetulo:8.5 Hyvä vauhti,mutta seisominen valui,maahanmeno oli hyvä.
Ruutu:6 Kun sanoin,missä ruutu niin huomasin,että Jiri katsoo luoksari merkkiä,hyvin meni merkille,mutta käskin ruutuun niin Jiri haukkui,eikä mennyt ruutuun.Kaksoiskäskyllä Jiri meni ruutuun,mutta haukkui,eikä mennyt ekalla käskyllä maahan.Muuten loppu oli hyvä.
Ohjattu:0;((Kun sanoin,tehdään ohjattua''Niin Jiri ei ollut yhtään katsonut liikkuria:(No merkki oli hyvä.Kapulat oli ruudun suunnassa,vaikka ruudusta oli otettu merkit pois...Niin Jiri eka meni keskikapulalle,sen jälkeen ruutuun,sitten meni katsomaan ihan hallin päähän ja lopuksi Jiri oli niin huonossa paikassa,että Jiri tuli sivulle:(
Hyppynouto:7Mä tyhmä heitin kapulan niin,että kapula oli pystyssä,Jiri haisteli maata ja kapulaa,jouduin antamaan kaksoiskäskyn.
Tunnari:10 Tämä oli upea:)Jiri ei edes vinkunut:)Alku viikosta Jiri oli niin epävarma tunnarista,mutta nyt onnistui hyvin:)
Kaukot:9S-I vaihdossa liikutti takajalkoja,muuten muut vaihdot meni hyvin:)
EVL2,pist,247,5 ja sija 2.Mua niin harmitti,ykköstulos oli niin lähellä.Ohjatussa jos oltais saatu edes 5 niin Jiri olisi saanut ykköstuloksen.Ykköstulos on niin vaikea saada,kun sitä eniten toivoo,niin tuleekin huonompi tulos.No seuraavat kisat on kahdenviikon päästä ja sinne on aikaa taas vähän treenata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti