Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Treenailua..

Kokeen jälkeen ollaan vähän treenattu ja aivan erilailla liikkeitä.Paljon olen tehnyt temppuratoja...
Mutta mainittakoon,että Jiri oli vuoden 2013 shelttitoko-kisassa toinen ja Milli oli neljäs♥Meillä on huippu tiimi Marian kans,kun näin hyvin pärjäsi molempien koirat:)Sitten myös Jiri oli Kauhajoen Koiraharrastajien vuoden 2013 toko-ja agilitykoira♥Ylpee oon mun pikku sheltistä♥

Eileen oltiin treenaamassa Ilmajoella,löydettiin hyvä kenttä,,jossa treenattiin ja ihan vieressä oli pelto:)Ja oli niin ihana treenata pihalla,kun aurinko paistoi:)
Ekalla kierroksella tehtiin temppurataa esim.niin,että lähetin Jirin ruutuun kahdelta merkiltä,sen jälkeen oli Jirillä kapula suussa ja siitä ruutuun.Hyvin Jiri onnistui.Vaikka jossakin kohtaa Jiri ei kuunnellut niin tarkasti,kun on niin tottunut,miten liike menee....
Lopuksi viä otettiin tunnari,jossa oli häiriötä.Maria tiputti palloa maahan.Vaikka Jiri on pallohullu niin silti pystyi keskittymään,meinasi yhden kerran mennä Marian luo,mutta pyörsi kapuloille ja hyvin haisteli ja toi oman:)Eikä ollut mikään kiire Jirillä kapuloilla.
Tokalla kierroksella treenattiin ihan liikkeitä.Lyhyehkö seuraaminen,jossa Jiri sai heti palkan,kun meni nopeammin perusasentoon,kun kokeessa oli niin hitaat...Hyvät oli perusasennot.
Ohjatussa oikean puoleisen kapulan hakemista ja enimmäkseen kaaroksi.Eli lähetin merkille ja siitä kapuloille,hyvin haki ja sitten vaan laitoin Jirin merkille ja lähetin ihan vierestä kapuloille.Tämäkin onnistui hyvin.
Luoksetulo stoppia,puunkiertämisellä.Hyvät stopit oli ja ripeät.
Viä otettiin häiriötä molempien koirien kans.Toinen oli paikkamakuussa ja toinen käski luokse koiraa.Hyvin onnistui.Ja lopuksi kaukoja häiriössä,jotka onnistui hyvin:)
Sen jälkeen mentiin pellolle lenkille,josta on kuvia...Jirin parhaat treenikaverit:Milli ja Mette♥
Lopuksi viä videolinkki:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti