Sivut

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Jiri FI TVA

Viimmein se tapahtui eileen Jiristä tuli FI TVA♥♥Kun ilmoitin Jirin Ikaaliseen toko-kokeeseen niin koe oli täynnä,mutta saatiin varapaikka kokeessa.Viikko ennen koetta mulle ilmoitettiin,että päästiin kokeeseen:)Viime viikolla ei ollut ryhmä treenejä ollenkaan,kun justiin oli ollut edellisellä viikolla sm-kisat niin moni piti taukoa treeneistä.Liikkeitä hiottiin ihan koti markilla ja suunnittelin treenipäiväkirjaan treenit.Melki joka päivä treenattiin jotain,mutta oli myös välipäiviä tokosta,kun treenattiin esim.aksaa.Tunnaria hinkattiin,joka päivä.Että Jirille tulisi varmuutta taas osaamiseen ja ohjatun suuntia myös paljon.Myös kehääntuloja otettiin muutamia kertoja.Kehääntulossa treenattiin niin,että sanoin'' Jirille käy siihen''Sen jälkeen sanoin'' tehdään tokoa ja lopuksi sanoin sivu'' ja mentiin kehään...Onnistui paljon paremmin treeneissä kehääntulot,ettei vaan mennä kehään taas niin,että Jiri ei oo ollenkaan hallinnassa.

Sitten kokeeseen.Eli koe järjestettiin Ikaalisessa ja tuomarina oli Ilkka Sten.Aamulla,kun kotoa lähdettiin niin Kauhajoella oli viileä ilma ja kun taas päästiin Ikaaliseen niin oli helle.Mä ajattelin,että Jiri ei jaksa keskittyä näin kuumalla ilmalla mihinkään tokoon.Mutta väärässä olin:DLiikkeet suoritettiin onneksi hiekkakentällä eikä nurmella,jos olisi nurmella ollut niin ihan takuu varmalla Jiri olisi syönyt heinää....Hiekkalla oli tosi raskas kävellä,huomasi senkin,että kun Jiri haki kapulaa niin Jiri ei tullut niin nopeaa takaisin....Oltiin ekana suorittamassa liikkeet,mutta mikä helpotus,että liikkeet oli jaettu kahteen osaan niin Jirin sai viedä autoon huilamaan hetkeksi:)
Paikka istuminen:10.Sisko sanoi,että Jiri oli ihan sekunnin haistellut maata,kun lähdin pois Jirin luota.Muuten oli istunut hyvin.
Paikkamakuu 10:Hidas maahanmeno ja sisko sanoi,että oli vinkunut hetken''Mäkin kuulin piiloon,että joku vinkuu,mutta muut ei kuullut.Muuten meni hyvin...
Seuraaminen:9Tämä oli paljon parempaa seuraamista.Kun monessa kokeessa,kun on alkanut seuraamisella niin Jiri vähän väliä katsoo muualle.Niin olen tyytyväinen tämän päivän seuraamiseen.
Zeta:7Jiri ei osannut taaskaan istua,viime kokeessa sama ongelma.En tiä mistä johtuu??
Luoksetulo:8,5.Tämä oli mun mielestä hyvä.Hyvä vauhti ja hyvä stopit.Enempää ei voinut toivoakkaan Jiriltä,kun Jirillä ei oo mikään hyvä seisominen luoksetulossa...
Ruutu:10 Tämä ol hieno♥Niin hienosti meni merkille,vaikka toinen merkki oli lähellä,niin silti meni oikealle merkille,vaikka pelkäsin että menee kauimmaiselle...Ja niin varmana meni ruutuun:)Sanoin väärän käskyn,kun Jiri tuli ruudusta,mutta onneksi sivu tarkoittaa myös seuraamista:)
Ohjattu:10 Jiri osasi tuoda oikean:)Vaikka eniten jännitin tätä liikettä.
Hyppynouto;10 äänteli vähän,mutta tuomari ei vähentänyt pisteitä.
Tunnari:9Jiri osasi tuoda oman♥Hui kauheeta,kun jännitin,kun viime kokeessa tunnari meni nollille.Mutta hyvin haisteli ja toi oman.
Kaukot:5Tokalla käskyllä maahan ja Jiri ei osannut istua yhtä vaihtoa,onneksi olin hiljaa,muuten olisi mennyt nollille liike.
Ja kehääntulot oli hyvät kerrankin:)!!
ELI PIST.279 ja sija 1 FIN TVA♥♥♥Eka TVA koira mulla!!!Kyllä me ollaan tehty töitä,ja monessa kokeessa ollaan tänä vuonna käyty ja aina ikuinen kakkonen tullut kokeista.Oon itkenyt,kun ei olla onnistuttu liikeissä ja aina niin lähellä ykkönen.Vihdoin se tapahtui....:)
Ja Jiri on eka Amarantes kasvatti,joka on tullut TVA koiraksi!!!:)Kiitos Kirstille viä niin ihanasta koirasta!!♥Treenikaveri sanoi,että 20 shelttiä on vaan tokovalioita,eli niin vähän!!!Vaikka sheltistä on potenttiaalia tokoon!!!


Meidän molempien tavoite saavutettu:)

FI TVA♥♥

4 kommenttia:

 1. Tuhannesti onnea!!! Ootte kyllä ihan mieletön tokoparivaljakko! :) Ensi vuoden tavoitteeksi TOKO-SM eikö niin? ;) Jiri on kyllä niin kivan innokas. Kadehdin miten olet saanut sen niin hyvin motivoitua tähän lajiin. Etenkin ihailen tuota koetyöskentelyä ja palkattomuuden sietokykyä. :) Vau :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)Tottakai meidän tavoite on päästä ensi vuoden SM-kisaan.Jiri oli jo pentuna motivaatiota tokoon..:DSekin on paljon auttanut palkattomuuteen,kun Jirille käy namit,että lelut palkaksi:)

   Poista
 2. Onnittelut hienolle ja taitavalle parivaljakolle :)

  VastaaPoista