Sivut

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Etelä-Pohjanmaan Piirimestaruus toko-koe

Tänään mentiin Vimpeliin viimeiseen tämän vuoden kokeeseen.Koe oli piirimestaruus..EVL-luokassa oli 5 koirakkoa ja kaikki koirat oli treenikavereitten:)Tuomarina Ilkka Sten.

Paikkamakuu:9.5:Puol pistettä vähensi siitä,kun oli alussa vähän haistellut maata.
Paikkamakuu 7:Meni toisen käskystä maahan ja kaksoiskäsky perusasentoon.
Seuraaminen 8 Mun mielestä seuraaminen ei tuntunut hyvältä,mutta ku videolta katsoi niin olikin hyvää seuraamista,vähän vinkui alussa,täynkäännös ruudun lähellä oli huono,kun katsoi ruutuun päin.Muutamat perusasennot hitaat.
Zeta 9:Hidas istuminen ja en tiä näkikö tuomari,että taas Jiri otti istumisessa askeleita,kun katsoi ku menin Jirin taakse.Maahan ja seisominen ripeät vaihdot:)
Luoksari 7:Seisominen oli ihan ok,mutta maahanmenossa jouduin antamaan kaksoiskäskyn.
Ruutu 8:Haukkui merkille mentäessä,ei oo pitkään aikaan haukkunut!!:(Ruutuun meni hyvin,mutta kaksois käsky maahan ja ruudussa vinkui.
Ohjattu:10 Ei mitään ongelmaa:)
Hyppynouto 10:Piti ääntä,kun haki kapulaa ja tiputti maahan...
Tunnari 9:Meni eka merkille ja sen jälkeen vasta kapuloille,hyvin haisteli ja toi oman:)Tuomarilla oli hauskaa,kun yks menee vaan merkille,aivan,kuin olisi ollut uusi liike ohjattu tunnari:D
Kaukot 10:S-I vaihdossa pikkasen liikutti takatassua,muut vaihdot hyvät:)
EVL1,pist.280,5 KP ja Etelä-Pohjanmaan Piirimestaruus hopeaa:)♥♥♥♥

Tähän on hyvä lopettaa tämän vuoden kokeet:)Nyt alkaa sitten liikkeitten treenaaminen esim,tunnari varmemmaksi,luoksari stoppi  ripeämmäksi ym....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti