Sivut

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Tavoitteet 2017

Jiri:
Agility:
En tiä kisataanko ollenkaan aksassa,mua ei vaan huvita kisata.Aksasta on vaan mennyt maku...Joulukuusta asti on ollut taukoa treeneistä enkä edes tiä ilmoitanko Jiriä mihinkään aksatreeniin kesällä.

Toko:
Paljon erilaisia treenejä,ettei enää possuilisi kokeessa,kun muka luulee,että osaa..Niin yks koe kaatui siihen ku sikaili kunnolla.Käydään kokeessa ja kokonaisuudet olisi hyvät ja meillä olisi kivaa kehässä.Eteenmeno kuntoon,kun viä on paljonkin epävarmuutta.Kokeissa muutamia kertoja ja olisi kiva saada hyvä ykkönen.

Rally-toko: Tavoitteeksi vaan RTK2 ja treenattavana oikealla puolella seuraaminen.

Paimennuksessa voisi käydä muutaman kerran.

Nosework:Jirikin voisi suorittaa jossakin vaiheessa hajutestin..Jiri ei oo ollenkaan ollut kurssilla,mutta oon treenannut Jiriäkin kotona.

Jilla:
Agility:irtoamista ja esteitten opettelua.Ja ehkä mittaus marraskuussa minkä kokoinen on..Ja toivon niin todella,että mitattaisiin mediksi.Kun Jilla on lähellä maxien rajaa..Kotimittauksella yksin oon saanut yli 43cm.Mutta ei voi mitää jos kasvaa isommaksi..Toivon vaan,että saisin uuden aksakoiran jos Jirin kans lopettaa koko lajin.Muutenkin se riippuu miten Jilla seisoo..Kun seisoo vähä huonosti niin näyttää mediltä..Aksakurssilla tietenkin mukaan.

Toko:
Jilla on älyttömän taitava noin nuoreksi,pelkään,että pilaan Jillan..Jilla ei oo mikään helppo koira,vire nousee liikaa niin alkaa näykkimään mua..Ja se maltti ei jaksa odottaa..Sosiaalinen palkkauksen opettaminen parammaksi.
Tavoite:TK1,en oo viä varma haenko koularia..Avon liikkeet kuntoon ja ehjä kokeeseen syksyllä avo-luokassa..Meillä ei oo todellakaan kiire kokeeseen,kun Jiri oli 10kk kun oli eka koe.Jilla on kuukauden päästä 10kk ei oo valmis kokeeseen..Osaa kyllä alon luokan liikkeet,mutta ei viä niin hyvin kokonaisuutta.Nuortenkoirien tokorinki toivon,että päästäisiin mukaan.

Nosework:hajutesti läpi

Rally-toko:Ehkä mennään kokeeseen niin RTK1,mutta ekana pitäisi alkaa treenaamaan:D
Näyttelyt:En tiä vienkö Jillaa näyttelyyn,mutta H tavoite.

Paimennus:Mennään käymään ehdottomasti paimennuksessa.
Terveystarkistus:Tänä-vuonna,mutta en tiä koska vien..Toivotaan,että kaikki on kunnossa..
Kaikista tärkein molemmilla treeneissä ja kisoissa,että meillä olisi kivaa yhdessä ja ollaan omassa kuplassa:)

Ja kaikista tärkein,että molemmat olisi terveitä ettei tarvisi mennä eläinlääkäriin..Jirillä on vähän ollut ongelmia eturauhasessa..Ja Jillalla pissatulehdukset..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti