Sivut

tiistai 5. syyskuuta 2017

Shelttien tokomestaruus

Vähän tulee myöhässä kisakertomus.Oltiin heinäkuussa 16.7 toko-kokeessa Kankaanpäässä ja samalla oli shelttien tokomestaruus.Tuomarina Ilkka Sten.
Sm-kisojen jälkeen meillä oli vaan 7vko aikaa saada Jillan avo-liikkeet jotenkin kuntoon,että voisi osallistua kisoihin..Paljon treenattiin avoimen luokan liikkeitä.Mutta sitten liikkeitten alut jäi niin vähäiseksi,että yhdessä treenissä treenikaveri huomasi,että Jillalla on tosi huonot..Niitä sitten ennen koetta treenattiin.Ennen kisoja meillä oli nuorten tokoringin valmennus ja kouluttajana oli Katja Kiviaho,joka sanoi mulle,että kannattaa kokeessa ennen vuoroa heittää Jillalle palloa niin ei olisi liikaa virettä..
Koe aamuna lähdettiin aikaisin liikenteeseen,että ollaan ajoissa paikalla.No en tiennyt,että Hyypässä olisi pyöräkisat niin jouduin ajamaan pyöräilijöitten perässä ainakin 30km:/Kun sain lopulta ohitettua niin en ollutkaan tarpeeksi ajoissa kisapaikalla.Äkkiä ilmoittamaan molemmat koirat ja sen jälkeen äkkiä heittämään Jillalle palloa..Ainakin yli 20x heitin palloa ja sen jälkeen vein hetkeksi autoon.Kun meidän vuoro oli ja ekana oli paikka istuminen niin kun liikkuri näytti paikkaa mihin  mennä niin Jilla perusasennossa halusi mennä makuulle,kun olin liikaa heittänyt palloa,tyhmä mä:/Jätettiin koirat ja mua jännitti hirveesti,että istuuko koko sen ajan.Ja onneksi istui:)Kaikki liikkeet tehtiin putkeen.

Paikalla istuminen:10 Hyvin istui,eikä vinkunut
Seuraaminen:8.5:peruuttaminen viä vaiheessa ja kun käännyttiin juoksussa oikealla niin Jilla yhtäkkiä hyppäsi mun taakse ja aivan kuin olisi halunnut pallon.Niin mun vauhti sitten pysähtyi..Muuten seuruu oli hyvää.
Luoksetulo:6 Kun jätin maahan Jillan niin, kun kävelin pois niin otin noin 10 askelta Jilla oli noussut istumaan:/Onneksi odotti mun käskyä,että ei lähtenyt liikkurin käskyllä.Kun paljon ollut treeneissä ongelmaa,että lähtee liikkurin käskyllä ku on niin kiire mun perään.Hyvä vauhti,mutta teki pikku pompun,kun tuli sivulle.
Liikkeestä istuminen:10 hyvä oli
Liikkeestä seisominen:9 otti pikku askeleen.
Ruutu:10 Hyvin katsoi ruutuun,kun sanoin ''missä ruutu''Lähetin ruutuun,mutta turhan aikaisin sanoin käskyn:/En voinut sanoa uudestaan,kun ei olla harjoiteltu sitä,että korjaisi..Käskin maahan ja oli justiin ruudussa.
Nouto:10 ei mitään ongelmaa ja hyvin piti kapulaa.
Kaukot: 8 kaksoiskäsky muuten oli nopeat vaihdot.
Hyppy:10 
Merkin kierto:10 hyvin katsoi,kun sanoin''missä tolppa''ja hyvin kiersi:)
Kokonaisvaikutus:9
AVO1,pist.292,5,KP,sija 1/5 ja shelttien avoimen luokan mestari♥Pikku tyttö yllätti ihan täysin..Ei oltu kertakaan kaikkia liikkeitä tehty kokeenomaisena putkeen.Mutta Jillalla on niin hyvä sosiaalinen palkkaus,kun saa hyppiä..

Sitten Jirin vuoro.8kk taukoa kisoista.Jiri oli ihan ylikierroksilla.Että jopa vinkui paikallaolossa,ei oo pitkään aikaan vinkunut;/
Paikalla istuminen:10 ei olisi kuulunut saada,kun vinkui
Paikalla makuu :10 siinäkin vinkui
Seuraaminen:8,5 siinäkin oli turhan ylikierroksilla
Zeta:9 maahanmeno hieman hidas
luoksetulo:8 seisominen valui.
Ruutu:6 eteenmeno oli ihan hyvä Jiriksi,vähän meni vinoon,joutui korjaamaan.Ruutuun kun meni niin Jiri haukkui,jota ei oo pitkäänaikaan tehnyt:/Ja samoin ja nousi istumaan.
Ohjattu:0:Varasti kapuloille;(Otettiin koko liike uudestaan ja toi oikean.
Merkin kierto hässäkkä:9 tosi hyvin kiersi,mutta meinasi mennä väärän kapulan hakemaan.Mutta sain korjattua.
Tunnari:10 vähän oli epävarmutta,mutta ei ahdistunut:)
Kaukot:9 S-I vaihdossa otti pienen askeeleen.
EVL2,pist.250.5 ja sija 2/3shelttien tokomestari toinen,.Vähän harmitti,jos ohjatussa olisi tullut pisteitä niin oltaisiin saatu ykkönen.Mutta pitää olla onnellinen,että Jirin kans pääsi pitkästä aikaa kisamaan,kun Jiri on ollut saikulla,että treenit on jäänyt niin vähäiseksi.En oo viä saanut koneelle ladattua Jirin suorituksesta videota.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti