Sivut

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kaikkea mahdollista

Yli kuukausi sitten olen kirjoittanut blogiin viimeksi. Kaikkea on tapahtunut.Veeti parantui hyvin hammaskivistä ja ne ala hampaat ei ole onneksi lähtenyt. No ei siinä sitten mitään kolmen viikon päästä jouduttiin käymään taas eläinlääkärillä,kun Veeti alkoi raapimaan korvaansa niin pahasti,Veetillähän oli siis pahakorvatulehdus.Vieeti joutui käuttämään tötsää päässä,mutta se ei haitannut yhtään Veetiä,päinvastoin Veeti tykkäsi käyttää sitä.(Jirikään ei voinut kiusata Veetiä)


Sitten  niihin treeneihin: Tokoa ja agilityä ollaan treenattu ahkerasti.Jirin kanssa ollaan saatu hyviä neuvoja luoksetulo stoppiin,saa nähdä onnistuuko se.Perjantaina ainakin onnistui tosi hyvin:)Eli Jirin luoksetulo stopista pitää tulla ripeämpi,no niin olen treenannut,että apuohjaaja on  Jirin takana ja heti,kun sanon stop niin vapautan Jirin  apuohjaajalle,jolla on pallo,joka heittää sen Jirille.Kaket on mennyt parempaan suuntaa s-m vaihdot ei enää ota niin paljon askelia,mutta uutena ongelmana on tullut s-i vaihdot,Jiri otti pieniä askelia.Kun olen niin paljon justiin treenannut s-m vaihtoa niin muut  vaihdot on jäänyt vähemmällle treenille.Tähän pitää tulla muutos!!Ruutua: Yritän saada,että ennen ruutuun tuloa,Jiri katsois ruutua,kattoo nyt onnistuuko vai pitääkö,treenata samallalailla kuin ennenkin...?Tunnari:On aika hyvin onnistunut,mutta eileen meni ihan viaskoksi,oli liikaa hajuja maassa niin Jiri ei kunnolla haistellut kapuloita,monta toistoa jouduttiin tekemään ennenkuin onnistui hyvin.Ollaan jonkin verran treenattu merkkiä ja ohjattua,ohjattu on ihan hyvässä mallissa samoin merkki:)



                  


                                     
                                           -------------------------------------------



Agilitykilpailussa oltiin Jirin kanssa viikko sitten Seinäjoella,molemmilta radoilta hyl,Ekassa radassa Jiri ei irronnut yhtään vaan oli mussa kiinni,mutta mulla oli heti semmonen olo,että aina eka rata menee viaskoksi,niin tottakai se meni:(No toinen rata oli paljonkin parempi,mutta mun moka,kun Jiri meni väärälle esteelle niin siitä hyl.
Maalahdessa oltiin tänään kisaamassa.Eka rata onnistui täydellisesti mitä,nyt pikkuvikoja,mutta silti 0-tulos ja LUVA♥Ei voisi uskoa,että saataisiin ekalta radalta nolla,mutta kyllä siihenkin on mahdollisuus!!Tässä on video ekasta radasta,siinä oikeein kuuluu,kuinka karjun Jirille.Liian kauan annoin Jirin olla puomin alastulossa.Mutta muuten Jiri irtosi täydellisesti.


Niin vielä meillä oli Pääsiäisaikaan äitin työkaverin koira hoidossa.Jiri ja Veeti ei tykännyt Väiskistä,mutta loppua kohti ne alkasi sietämään toisiaan:D

 Jirihän oli vuoden shetlanninlammaskoirat ry:n vuoden tokokoira 2 ja Kauhajoen Koiraharrastajien tokokoira ja Agilitykoira 2!!!:)♥

Viikon päästä Jirillä on pitkästä aikaa Vaasassa näyttely,Sisko esittää Jirin kehässä,nyt Jirillä on hyvä turkki,kattoo nyt tykkääkö tuomari.



2 kommenttia:

  1. Onnea Luvasta sekä sijoituksista toko- ja agikoirakisoissa! Ja tsempit monitoimikoiralle näyttelyihin! :) Me vielä odotellaan tukkia kasvaviksi, mutta jospa kesän aikana joko näyttelyissä tai agilitykisoissa sitä törmättäisi pitkästä aikaa :) Vaihtoehtoja onneksi on! Tie tottelevaisuusvalioksi -kirjan ostin eli sitä pitäs Oodinkin kanssa alkaa ottaa enemmän tosissaan taas yksi laji ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)Olisi kiva nähdä pitkästä aikaa:)Saa nähdä koska seuraava nolla-tulos tulee kisoista:D Jirillä on nyt hyvä turkki,tuon paremmaksi ei Jirillä tuu turkki,mikä sillä nyt on.
      Siitä vaan tokoa treenamaan ahkerasti:)Toko on niin kivaa:)Shelttejä ei ole muutenkaan paljon virallisessa toko-kokeissa,kaikki sheltit melki on agilityssä.

      Poista