Sivut

maanantai 31. joulukuuta 2012

Tavoitteet 2013

Joululoma meni tosi nopeasti,enää paripäivää vapaata sitten taas kouluun.Vuosi oli Jirin kanssa upea:)Mutta nyt niihin tavoitteisiin.

      2012 tavoitteet

Toko: Tänä vuonna oltiin kahdeksassa virallisessa toko-kokeessa eli enemmän ,kuin viime vuonna. Neljässä avo-luokan kokeessa ja neljässä VOI-luokan kokeessa.Tammikuussa oli ekat kokeet Porissa kylmässä hallissa, josta tuli harmittavasti AVO2,tuli tosi pieniä virheitä. Maaliskuussa oli seuraava Avon-luokan koe Maalahdessa ,josta kans AVO2 ja taas turhanpäiväisiä virheitä.Kolmas toko-koe oli Vaasassa toukokuussa ja sieltä tuli hienosti AVO1,pist,194,Kp ja sija ykkönen.Ja neljäs toko-koe oli kesäkuussa Ilmajoella,josta Jirille tuli AVO1,pist.190,KP ja sija ykkönen.Eli heti kun päästiin pihalle kilpailemaan niin menee paljon paremmin:D
Voi-luokassa ekat kisat kisattiin elokuussa Vöyrillä,jossa oli shelttien tokomestaruuskoe. Jiri ei ollut tuolloin viä valmis voi-luokkaan,mut ajatelin katsoa kokeessa mitä osataan ja mitä ei osata.Ja kerrankin mestaruuskoe oli lähellä.No Jirihän sai nollatuloksen,mutta ainakin tiedettiin mitä treenata.Toinen koe oli syyskuussa Lapualla ja sieltä Jiri sai VOI1,hyvin meni kaikki,paitsi ruutu oli ongelmana,josta tuli nolla.Kolmas koe oli Lokakakuussa Ilmajoella,josta tuli Voi3.Ja viimmeinen koe oli marraskuun alussa Seinäjoella.Muistan viäkin niin hyvin tuon kokeen,kun aamulla satoi kaatamalla vettä niin ajattelin,että pitäiskö koko koe peruuttaa,mut onneksi en peruuttanut ja mentiin kokeeseen.Kaato sateesta huolimatta saatiin VOI1,pist,278,5 ja sija ykkönen eli koe meno todella hyvin:)Tässä näkee,että kuinka ihanaa on omistaa tuollainen koira,jota ei edes sade haittaa!!!
Eli tokossa ollaan saatu tosi hyvät tulokset ja treenattu paljon:)En olisi voinut uskoa,että saataisiin tänä vuonna ykköstulos voi-luokasta,mutta me saatiin:)Meni yli odotusten.
Ja tietenkin se,että kun täällä päin ei ole paljoa tokotreenajia niin päästiin IKKJ:N treeneihin,josta ollaan saatu tosi hyvä neuvoja:)


Agility
Jirillä oli yhteensä 14 starttia.josta 2x10 ja yks luva,muut hyllyjä.En todellakaan voinut kuvitella,että saataisiin nolla ja luva:)Eli meni yli odotusten.Muutamalla kurssilla ollaan oltu:)Ja oon saanut Jirille vihdoin A:n kontaktin kuntoon:)Ja Jiri irtoaa paremmin esteille,mut viä enemmän saisi irrota.

Näyttely
Jirin kans oltiin neljässä näyttelyssä,josta tuli 3xEH ja yks H.

Veeti on viettänyt vaan sohvaperuna elämää,joskus silloin tällöin ollaan treenattu tokoa ja agilityä.

Joulukuussa molemmat koirat oli koirahierojalla.Onneksi Jirillä ei ollut jumia oikein paljoa samoin Veetillä2013 Tavoitteet

Toko
Viimmeinen ykköstulos Voi-luokasta ja olisi kiva päästä sm-kisoihin sen takia en hakenut enää tänä-vuonna ykköstulosta voi-luokasta jos me päästään sm-kisoihin niin me mennään siellä sitten voi-luokkaan ja sieltä saada ykköstulos.Evl liikkeitä kuntoon ja jos menee kokeeseen ja olisi kiva saada tulos.

Agility
Jiri ei ylikuumenisi radalla ja ennen vuoroaan!!Mä niin haluaisin,että Jiri ei enää ennen vuoroaan niin kuumenisi kuin nyt.Jiri ei pysty keskittymään radalla yhtään,kun se vaan haukkuu!!!:/Ja tietenkin irtaantuis paremmin esteille!Onneksi meillä alkaa agikurssi ja jos sieltä saisi meidän tilanteeseen neuvoja.Kisat tietenkin viimmeiset luva ja nollatulokset olisi kiva saada kattoo nyt tulooko tuloskia,mut se olisi kaikkein tärkeintä,että Jiri irtaantuis musta ja kuuntelisi radalla.

Näyttelyt
Olisi kiva saada eri.Eli parit näyttelyt.

Ja ennen kaikkea koirat pysyisi terveenä.
             Hyvää Uutta Vuotta Kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti