Sivut

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Tokoa on treenattu ahkerasti

Vihdoinkin on lunta satanut, mutta heti tuli kunnon pakkaset.Ja pihalla ei oikein viitsi kauaa olla,kun tulee kylmä. Huomaa,kun mennään lenkille niin Veetikin,jopa juoksee,kun muuten tulee kylmä tassunpohjiin. Mutta ollaanhan me paljon treenattu tokoakin.Melkein kaksi kertaa viikossa ollaan oltu Ilmajoella treenaamassa:)
 Seuraaminen: Joskus eristää,perusasennossa. Ja yks kerta treenattiin,että oli häiriötä, Jiri kokoajan meni langaan,kun toiset huuteli,niin katsekontakti ei ollut mikään paras.Tätä pitää treenatakkin paljon. Ja sitten viä Heidin mielestä mun pitää tehdä hitaammin oikealle käännös, kun Jiri meinasi tehdä täyskäännöksen.
Metsku: Joskus Jirin mielestä on ällöttävä,mutta aina kun Jiri menee hakemaan ja tuo kunnolla ja nopiaa niin heitän pallon ja Jirin ei tarvi tuoda sitä sivulle asti.
Ruutu: Jirillä on nyt tosi hyvä ruutu. Eli heti,kun Jiri katsoo ruutuun niin lähetän sen....Eli me ollaan edistynyt:D
Tunnari: Jirin tunnari on ihan perseestä.Eli nyt ollaan palattu vähän taaksepäin.Kun Jirihän ei millään tuonut omaa,vaan toi kokoajan vääriä ja sitten,kun Jirin käskin uudestaan niin se turhautui ja alkoi vinkumaan.No nyt olen laittanut vain kaksi väärää ja oma viereen.Jirillä onnistunut tähän asti treenit tosi hyvin,on tuonut aina oikean:)Hiljaa hyvä tulee!
Kaukot: s-m vaihdot Jiri ottaa pikkuaskelia maahanmenossa.Jiri ei oo ikinä ottanut askelia,mutta nyt on alkanut ottamaan,tätä ollaan tosi paljon treenattu,mutta menee varmasti kauan....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti