Sivut

lauantai 26. lokakuuta 2013

EVL-liikkeiden hiomista

Viime viikon lauantaina oltiin pitkästä aikaa näyttelyssä.Jiri sai EH:n,tuomari oli tosi tiukka,eli tyytyväinen olen.Arvostelu oli ihan hyvä.Näyttelyistä pidetään pitkä tauko,kattoo nyt,koska mennään seuraavan kerran näyttelyyn.

Tänään oltiin Marian kanssa treenaamassa,hiottiin evl-liikkeitä.
zetassa traanattiin,niin,että Maria naksutti naksuttimella aina,kun Jiri meni hyvin maahan,istu ja seisomaan ja menin heti palkkaamaan.Liikkeet meni tosi hyvin.
Luoksetulossa,ekana pitkä,suora luoksetulo.Jättövaiheessa Jiri nousi,niin menin uudestaan Jirin luo ja vapautin ja laitoin Jirin uudestaan maahan ja sen jälkeen menin hetken matkaa ja menin palkkaamaan.Vauhti oli tosi hyvä.Muutaman toiston jälkeen otin viä stoppia.Maria oli Jirin takana pallon kanssa,stopit oli hyvät ja sitten vapautin Marian luo.Jättövaiheita pitää treenata,ettei Jiri nousisi,Jirillä oli paljon ylikierroksia,kun viä mulla oli pallo kädessä.Tottakai Jiri halusi lähteä täysiä mun luo...
Ruutua treenattiin ekana kokeenomaisena,Jiri hyvin katsoi ruutuun ja,kun Jiri merkille meni niin ei tullut mitään turhautumis äännähdyksiä,Jiri meni ruutuun hyvin,mutta paikka ei ollut mikään hyvä.Sitten treenattiin,että lelu odottaa ruudussa ja Jirin lähetin sinne.Ja lopuksi viä oikean paikan hakemista.Aina,kun Jiri meni hyvin oikeen kohtaan niin menin palkkaamaan heti.
Tunnarissa Jiri hyvin haisteli,mutta toi väärän.Sitten kun kokeeltiin uudestaan niin toi oman.
Ohjattussa ei mitään ongelmaa.
Seuraamisessa oli häiriönä merkit,hyvin Jirillä pysyi katsekontakti.Juoksu osuudella täyskäännös on tullut paljon,paljon paremmaksi:)
Kaukoissa treenattiin vaan S-I vaihtoa.Tuohonkin pitää keksiä joku uusi käsky.Nyt vaan ollaan treenattu jumppaamista.Tässä on viä linkit seuraamisesta.
Agilitystä sen verran,että näillänäkymin päästään maanantaina treeneihin,kun jalkakin on alkanut parantumaan:)
Viikon päästä meillä on sitten toko-koe.Siitä sitten seuraavaksi blogissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti