Sivut

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Huonosti meni koe!!

Jo otsikosta jo huomaa,niin lauantaina oltiin toko-kokeessa Maalahdessa.Koe ei mennyt hyvin:/
Tuomarina oli Ilkka Sten.Jiri ei kunnolla taaskaan keskittynyt liikkeisiin:(No tässä on pisteet ja selostukset liikkeistä.
Paikkamakuut molemmat 10.
Seuraaminen:9
Jiri osaa seurata paljon paremmin,jossakin kohdassa taaskaan ei ollut katsekontaktia,Jiri yritti mennä merkille ja katseli melki kokoajan merkkiä ja vinkui.Teki mieli viedä suoraa Jirin autoon:/Kun kerta ei keskittynyt ollenkaan.Mutta,kun katsoin videon kotona niin seuraaminen ei näyttänytkään niin kamalalta,miltä se tuntui kokeessa.Täyskäännökset oli paljon paremmat nyt kun viime kokeessa:)Eli jotakin hyvää oli.
Zeta:6
Hirvittävää Jiri kiersi muutaman kerran merkin,kun oli seuraamisessa,seisominen oli hyvä,istumisessa,Jiri jäi seisomaan ja maahan meno oli ihan ok.Ikinä Jiri ei ole näin huonosti tehnyt zetaa!!!
Luoksetulo:8,5
Hyvä vauhti,vähän valui seisomisessa ja maahanmeno oli ihan hyvä.
Ruutu:0
Jiri meni hyvin merkille ja siitä ruutuun,maahanmenoon Jirille tupla käsky,kun menin ruutua kohti niin Jiri lähti ruudusta pois!!!No minä käskin uudestaa ruutuun ja sitten pysyi ruudussa....Mutta oltaisiin voitu saada jotain pisteitä,jos en olisi uudestaan käskenyt ruutuun,mutta halusin,Jirin laittaa uudestaan ruutuun....
Ohjattu:0
Jiri varasti kapuloille,ei mennyt millään merkille.Tuomarin mielestä mun olisi vaan pitänyt lähettää hakemaan kapulaa,eikä hinkata merkkiä,mutta kun halusin sen sinne merkille,muuten Jiri alkaa tekemään aina kokeessa tuollalailla jos annan armoa.Muuten haki ihan hyvin kapulan,kun sain sen vihdoin merkille.
Metallihyppy:10
Ei mitään ongelmaa:)
Tunnari:0
Hyvin haisteli,mutta otti ekan väärän suuhun ja sen jälkeen tiputti väärän kapulan maahan,ja toi oman.
Kaket:9
S-Ivaihdossa näkyi,että otti takajalalla pikku askeleen.Ja tuli vähän eteenpäin,muut vaihdot oli hyvät.
pist.195 ja kolmos tulos.
Kyllä mua harmitti ja suututti kokeen jälkeen,ajattelin ,että varmaan saadaan nolla-tulos,mutta onneksi ei kuitenkaan saatu....Eli heti tuli parempi mieli.Mutta mä en voi käsittää kuinka Jiri possuili oikeen kunnolla kokeessa:/
Nyt ainakin tiedetään mitä pitää treenata ahkeraa.Seuraamisessa paljon merkkiä ja häiriötä,kokeenomaisia seuraamis pätkiä.Ohjatussa kärsivällisyyttä ja ettei varasta kapuloille,ruudussa maahanmenoa,ruudussa pysymistä,ettei ilman lupaa tuu ruudusta pois,ja ruudun loppua....Zetassa,ettei kierrä merkkiä...Tunnarissa vaan paljon toistoja ja varmuutta.Eli paljon on treenattavaa.
Meinaisin,etten laita video linkkiä tänne,mutta kun katsoin kotona videon niin ei se niin kamalalta näyttänyt...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti