Sivut

lauantai 9. marraskuuta 2013

Häiriötreenejä ja Veetikin kerrankin pääsi treenamaan...

Keskiviikkona oli valmennusryhmän treenit.Treenattiin niitä liikkeitä mitkä meni kokeessa huonosti.Eli seuraaminen,zeta,ruutu ja ohjattu.
Seuraamisessa:Treenattiiin ihan kokeenomaisena,liikkuri käskytti ihan merkin viereen,Jiri kokoajan katseli merkkiin,mutta kun heti puutuin niin lopetti hetkeksi.Jiri nykyään rakastaa niin paljon merkkiä,että haluaisi aina mennä merkille seuraamisessa...Ruudun vierestäkin oli seuraamista ja kovaa katsoi ruutuun päin,mutta kun heti puutuin niin lopetti.Jirille pitää näitä seuraamisen häiriötä treenata tosi paljon.
Ohjatussa:Treenattiin niin,että apparit paljon hetsasi kapuloilla ja itse viä hetsasin,että sanoin''Meessä hakemaan''No Jirihän halusi heti mennä kapuloille,kokeeltiin uudestaan niin sitten meni hyvin merkille.Jirihän ei ollenkaan päässy kapuloita hakemaan...
Zeta:Treenattiin,niin,että appari käskytti ihan kokeenomaisena.Nyt huomaa,ehkä miksi Jiri kiertää merkin väärältä puolelta...Minä menen niin lähelle merkkiä.Treenasin sitä,etten mene liian lähelle merkkiä niin Jirillä ei ollut niin vaikeaa...
Ruutu:Jiri katsoi hyvin ruutuun,mutta ei millään mennyt sinne,oli niin paljon häiriötä ja lähellä oli tietenkin merkki.Tottakai Jiri sinne merkille meni.Ja toinen koira meni ruutuun niin Jiri alkoi haukkumaan,kun lähetin ruutuun.Monta toistoa jouduttiin ottamaan ennenkuin Jiri meni hyvin ruutuun.Tyhmä minä olisi pitänyt helpottaa ruutua!!Lopuksi viä treenattiin loppuosaa eli jätin Jirin ruutuun ja sen jälkeen menin merkin luo ja sanoin''maahan''Appari käskytti.Mä menin ruuutua kohti ja appari sanoi''käsky,käsky'' monta kertaa niin Jiri piti pysyä ruudussa.No arvakkaa mitä mä tein??Mähän,kun appari sanoi''käsky''niin tottakai sanoi seuraa!!:DOllaan niin paljon treenattu kokeenomaisena.Kokeeltiin uudestaan niin nyt onnistui ja lopuksi käskin sivuun...Nämä oli hyvät treenit.


                                                  ************************

Tänään oltiin treenaamassa Marian kans:)Treenit meni mainiosti ja saatiin hyviä vinkkejä Marialta:)
Jirin kans treenasin seuraamista,luoksetulo stoppia,ruutua,ohjattua ja kaukoja S-I vaihtoja.
Seuraamisessa oli paljon kaikenlaisia merkkejä ja kapuloita.Maria käskytti seuraamisen.Jiri meinasi katsoa merkkiin niin heti puutuin ja Jiri lopetti siihen.Seuraaminen oli paljon parempaa kuin keskiviiikon treeneissä.

Ruudussa oli paljon merkkiä ruudun vieressä.Lelu odotti ruudussa,Jiri meni hyvin ruutuin päin, meinasi mennä merkille,mutta näki lelun ruudussa ja meni sinne:)Oli niin hyvä treeni tämä:)Loppuosaa treenattiin myös samallalailla,kuin keskiviikkona.Ihan hyvin meni.
Ohjatussa treenattiin niinkuin keskiviikkona,ei yrittänyt karata kapuloille vaan meni hyvin merkille:)
Luoksetulossa treenattiin eka suoria luoksetuloa ja sitten stoppia,stopit oli ihan hyvät ja vapautin apparille Jirin.
Kaukoja treenattin vaan S-I vaihtoa.Itse olin tosi lähellä,ihan ok meni vaihto,mutta viä paljon treeniä...
Sitten Marialla oli hyvä vinkki,kuinka voi treenata,ettei Jiriä häiritsisi niin paljon merkit,vaikka menisin seuraamisessa liian lähelle merkkiä.Eli merkkien pujottelua ja siinähän tulee treeniä myös takaapäänkäyttöön,kun Jirillä kuiteskaan ei ole mikään paras....
Tässä on linkki:

Myös saatiin hyvä neuvo Jirin jumppaamiseen,menin tokmannista hakemaan pesuvadin ja laitoin siihen maton.Jirihän pitää mennä pesuvadin päälle ja seistä siinä,kauan kesti ennenkuin Jiri oli kokonaan vadin päällä,siinähän Jiri saa hyvin tasapainoilua ja takapään käyttöä:)Pitää joskus laittaa videota siitä.

Veetikin kerrankin pääsi mukaan.Treenattiin ihan seuraamista,jääviä ja luoksetuloa.Seuraaminen oli tosi hienoa ja jäävissä maahanmeno oli hidas,seisominen oli ok.Luoksetulo oli hyvä.
Tässä on linkki Veetin treeneistä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti