Sivut

torstai 27. helmikuuta 2014

Hiihtoloman treenejä

Eileen oltiin valmennusryhmän treeneissä Ilmajoella.
Ruutu käskytettynä:Hyvin katsoi ruutuun,merkille meni hyvin,ruutuun hyvin,mutta kaksoiskäsky maahan ja tuli ennemmin ruudusta kun,liikkuri  sanoi''käsky''niin Jiri tuli pois ruudusta:/No ruutua,otettiin sitten kakkos kierroksella ja treenattiin loppua.Taas,kun jätin Jirin ruutuun maahan,niin kun,liikkuri sanoi''käsky''Jiri nousi.No kokeeltiin,että mä muutaman kerran kierrän ruutua ja liikkuri käskyttää,Jiri ei ekalla käskyllä tullut,mutta toisella taas tuli,mutta jäi seisomaan ruutuun.Sen jälkeen huomautin,sen jälkeen onnistui,mutta sitten,kun Jiri olisi pitänyt tulla sivulle,niin ei tullut:(Kokeeltiin uudestaan niin nyt tuli.siihen lopetettiin.
Ohjattu:Hyvin katsoi kapuloille,hyvin meni merkille,mutta taas meni keskikapulalle,vaikka piti hakea vasenpuoleisen kapulan.Kerkesin sanomaan''top''niin ei ottanut suuhun keskikapulaa,näyttö uudestaan ja haki hyvin.Kokeeltiin toisen kerran haki hyvin kapulan.
Tunnari:Hyvin haisteli ja toi oman.
(C)Maria Matilainen


Tänään oltiin Isokyrössä Marian ja koirien kans treenaamassa maneesilla.Jirin kans treenattiin yllätys,yllätys,ruutua,zetaa,ohjattua,tunnaria seuraamista,luoksetuloa,kaukot.
Ruutu:Oli paljon parempaa mitä eileen.Hyvin meni ruutuun ja ekasta käskystä maahan:)Loppuosa tosi hyvä,ei lähtenyt Marian käskyllä pois ruudusta ja tuli heti sivulle,kun käskin:)Erisuunnista treenattiin ruutua,myös tosi pitkältä matkalta.pallo oli ruudussa palkkana.Muutaman kerran haukkui ruutuun mennessä,mutta heti puutuin.
Zeta:Hyvin teki:)
Ohjattu:Taas samaa ongelmaa,kuin eileen,mutta toisella toistolla onnistui,oikeanpuoleinen oli vaikea,mutta toisella toistolla onnistui.
Tunnari:Ei mitään ongelmaa.
Seuraaminen:Hyvää seuraamista.
Luoksetulo:Nousi jättövaiheessa istumaan,muuten hyvä.
Kaukot:Ekana kokeeltiin vain yhtä vaihtoa,eli istumista pitkältä matkalta,hyvä istuminen,mutta jättövaiheessa nousi istumaan.Sitten m-i-s:hyvät vaihdot.
Treenien jälkeen mentiin metsään lenkille:)Alemmat kuvat on viime lauantailta otettu.
Tämän päivän lenkistä kuva,kuvan laatu on huono,kun puhelimella otettu kuva.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti