Sivut

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Liikkeitten alkujen treenaamista ja liikkeitten rikkomista

Tänään saatiin vieraita Kauhajoelle,kun Maria ja koirat tulivat treenaamaan:)
Jirin kans ei olla tälläviikolla paljoakaan treenailtu,torstaina lenkin jälkeen treenattiin ihan vähän jotain...Sitten tämän päivän treeneihin...
Maria keksi meille neljä liikettä,jotka tehtiin kokeenomaisena.Eli metalli tasamaa nouto,luoksetulo,kaket ja seuraaminen.
Noudossa:Jiri oli levoton vierellä ja vinkui.Hyvä vauhti kapulalle ja palautus hyvä..
Luoksetulo:Stoppi ei ollut ripeä,maahanmeno oli hyvä.
Kaukot:Oli hyvä vaihdot.
Seuraaminen,lyhyt seuraaminen,levottomuutta,mutta muuten oli hyvä seuraminen.
Eli yhteenveto liikkeistä niin kaikissa oli levottumuutta:(


Toisella kierroksella treenattiin
Liikkeitten alkuja:Eli harjoitella pelkkää alkua pa,odottaa,keskittyy,sosiaalinen palkka,kehun kunnolla,ei käsi taskussa.Ja sitten vasta palkka ja vapautus.Pa--->kehut--->uusi pa-->kehut-->palkka.
Ruudun alkua rikkoa esim. palkkaamalla pa,(merkiltä palkkaaminen makupaloilla vaan)ei pallolla,koska se kiihdyttää enemmän Jiriä...Sitten voi treenata näinkin esim.lähettää merkille,mutta ottaakin Jirin sivulle/seuraaminen/Kaukot merkillä...Ja sen jälkeen vasta lähettää ruutuun..,kun Jirillä on niin kiire ruutuun,aivankuin agilityssä kiire..

Ruutu:Oli hyvä,kun tehtiin noin mitä tuossa liikkeitten alussa,Jiri kuunteli paremmin,eikä vinkunut,ei ollut kiire...Eli näitä pitää paljon treenata.
kaket:Vähän tuli liikkumista.S-I vaihto oli hyvä,m-s eteenpäin..
Jäävissä rikkoa kaavaa.Esim.hetsaamaalla nopeammaksi maahanmenoa ja istumista.Ei enää treenata zetaa,kun Jiri sen osaa...
Luoksetulo:Esteen kiertämistä,stoppi oli ripeä,mutta maahanmeno ei ollut ripeä..
Temppurata:Eli tunnarikapulat laitettiin ihan normaalisi ja itse käännyin,mutta Jiri ei lähetettykään etsimään omaa kapulaa vaan Jiri teki kaukot ja sen jälkeen teki tunnarin.Jiri hyvin haisteli,eikä tullut turhia ääntelyjä:)Kokeeltiin toisen kerran samallalailla niin taas Jiri onnistui hyvin:)Jiri tarvii niin paljon erilaisia treenejä...Ja nyt alkaa liikkeitten alkujen hiominen;)Tänään jo onnistui hyvin:)
Kuvat:Maria Matilainen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti