Sivut

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Kokeenomaiset tokotreenit

Maanantaina oltiin kokeenomaisissa treeneissä.Mua jännitti,vaikka ne oli vaan treenit...Mehän ei olla oltu kokeenomaisissa puoleen vuoteen ja virallisessa kans viimeksi syyskuussa...Ollaan paljon treenailtu ja hinkattu liikkeittä paremmaksi..
Meillähän on koe sunnuntaina niin halusin nähdä,miten liikkeet menee ilman palkkaa...

Paikkamakuu: Ei mennyt niin ripeästi maahan.Haisteli,en viittinyt huomauttaa,kun kokeessakaan ei voi..
Paikka istuminen: haisteli maata taas jättövaiheessa.
Zeta:Maahanmeno oli hidas,seisominen oli hyvä ja istuminen.Tiesin,että ei saada kokeeseen valmiiksi maahanmenoa ripeämmäksi...
Ohjattu:Ei vinkunut,piti sanoa Jirille katso,muuten ei olisi katsonut.Hyvä merkki oli,haki hyvin oikean puoleisen kapulan:)Hyvä vauhti.
Ruutu:Ei ollut niin hyvä merkki,kehänauhan vieressä oli merkkejä niin Jiri lähti sinne eikä mennyt ekalla käskyllä ruutuun.Käskin uudestaan merkille ja siitä ruutuun.Hyvin meni ruutuun:)Ja itte oon kehittynyt:)En ollut kiukus Jirille vaan kehuin,kun löysi ruutuun.Jiri varmaan luuli,että ruutu oli siellä missä oli merkkejä...
Luoksetulo:Seisominen oli paljon parempi mitä ajattelin,maahanmeno hyvä.
Hyppynouto:Ei mitään ongelmaa,ei vinkunut lähtiessä kapulaa hakemaan.
Tunnari:Hyvin haisteli ja toi oman:)Varmaa työskentelyä.
Kaukot:Oli hyvät vaihdot:)
Kehääntulot:ei ollut niin hyvät,mitä olisin toivonut.
Kokonaisuutena meni hyvin treenit,vähän harmittaa ruutu,kun ekalla ei mennyt..

Tiistai:
Treenattiin ennen  alkeis tokoa.
Seuraaminen:Vasemmalle käännös paikalta Jiri meinasi kiertää mun takaa sivulle,kun oon opettanut uutta temppua sille:(Ärsyttävää,toivottavasti ei tee kokeessa tuota.En tiä pitäiskö olla hiljaa vaan ja liikkua,käytänkö eri käskyä esim.seuraa.yleensä käytän sivu käskyä,kun tulee paikalta käännökset..
Ruutu:Laitoin merkkiä sivuun,että meneekö sinne.Ruutuun laitoin pallon valmiiksi.Ei ollut hyvä merkki,ruutuun meni hyvin,katsoi vähän ruudun vieressä olevia merkkejä.
Ohjatussa suuntia.Hyvin osasi,mitä nyt ääntä on alkanut tuleemaan taas:(Heti oon alkanut puuttumaan,jos edes vinkuu niin en päästä kapuloille.
Jäävistä maahanmenoa ripeämmksi,saatiin onnistumisia..
Tunnaria:3x,joka kerta toi oman.Jiri tulee ravilla takaisin,mutta en alkaa puuttumaan se on kaikista tärkeintä,että tuo oman..
Luoksetuloa,seisominen oli,maahanmeno ei mitään ongelmaa.
Kaukot:ekasta vaihdosta palkkasin,kun oli niin hyvä istuminen.

Keskiviikkona omassa pihassa treenaamista.
Tunnaria:Hyvin toi oman.
Ohjatun suuntia,ei ollut ongelmaa suunnissa vaan äänessä,pientä ääntä tuli.
Seuraaminen:;vasemmalle käännös paikalta on paremmin onnistunut,eikä yritä seljän takaa tulla sivulle,jos yrittää niin huomautan..

Torstaina:
merkkiä,ohjatun suuntia,luoksari stoppia.
Merkki on parempi,ohjatun suunnat,ei ääntele,jos treenataan vaan yhden kerran,jos treenataan enemmän suuntia ääntä tulee...

Perjantaina:
tunnaria:Hyvin onnistui.

Huomenna treenataan viä tunnaria ja ohjatun suuntia mitään muuta ei..

Kokeessa mennään hyvillä fiiliksillä.En alkaa taas väkipakolla saamaan ykköstä kokeesta,kun meidän pitäis saada viä yks ykkönen sm-kokeeseen..Jos ei ykkönen tuu niin sitten ei tuu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti