Sivut

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Tokokoe Mustasaari

Eileen tuli mieleen,että en oo tehnyt vinoja heittoja hyppynoudossa.Eileen aamulla sitten viä treenattiin sitä.No Jiri haki yhden kerran hyvin,toisen kerran ei hakenut ollenkaan vaan Jiriä ällötti metsku ja eikä ottanut sitä suuhun:(Miten voi olla mahdollista,että päivää ennen koetta,Jiri ei halua kapulaa suuhun,Ja miks mä tyhmä treenasin sitä!!!No onneksi päivällä sitten saatiin onnistumisia:)Joten hyvillä mielin kokeeseen:)
Illalla meillä oli aksatreenit Pawsilla Helenan opeissa.Ihan kivasti meni treenit ja kouluttaja sanoi,että ollaan eristynyt aksassa,vaikka ei siltä tuntunutkaa...

Sitten kokeeseen:
Aamulla herätys kuudelta ja lähtö Mustasaareen seitsemältä.Koe alkoi ysiltä.Koe järjestettiin kasvihuoneessa,jossa oli loppuajasta kuuma,kun aurinko paistoi,onneksi koe alkoi aamulla aikaisin.Tuomarina:Tiina Heino

Paikka istuminen 8:Oli ollut levoton,haistellut vähän maata ja vilkuillut ympärille.
Paikkamakuu 7:Kattoin Jiriä,kun annoin käskyn,haisteli vähän maata,vajaa perusasento.
Seuraaminen 9:Kun ruudun vierestä alkoi seuraaminen niin Jiri oli aika kaukana,muutaman metrin verran.Treenikavereitten mielestä Jirillä oli tosi hyvä seuraaminen,vaikka ei ittestä tuntunut siltä.
Zeta 8:En muista enää mistä pistevähennys tuli,mutta luulen,että hidas maahan,haisteli maahanmenossa,hidas istuminen?
Ruutu 9:Hyvä merkki,paikka hyvä,ehkä liian myöhään sanoin käskyn,oli lähellä ruudusta ulkona.haisteli maata.Kokonaisuus oli tosi hyvä,ei olisi voinut mennä paremmin.
Ohjattu 7:Vinkui,kun kapuloita vietiin,oli katsonut kapuloita,kun vietiin,merkki oli hyvä ja haki hyvin oikean puoleisen kapulan.
Hyppynouto 7,haukkui hakiessa kapulaa,mutta kaikista tärkeintä oli että haki kapulan.
Luoksetulo 5:kaksois käsky maahan,haisteli maata jättövaiheessa,seisominen ei ollut tuomarin mielestä hyvä.Treenikaverin mielestä Jirillä oli hyvä stoppi Jiriksi...
Tunnari 0:Haisteli maata jo sivulla.Meni kapuloille,haisteli niitä,mutta jokin haju oli kapuloitten vieressä,että ei enää muistanut mitä piti tehdä ja tuli ilman kapulaa mun luo.Tehtiin uudestaan ja hyvin toi oman.
Kaukot 8.Tehtiin 2x kaukot,kun liikkurin vika,kun ekassa kaukoissa oli seitsemän vaihtoa..Hämmennyin,kun tuomari sanoi haluanko uusia vai haluanko tietää pisteet.No otettiin uudestaan.Hidas eka maahanmeno.S-I vaihdossa otti askeleen..Jos en olisi uusinut niin pist, olisi ollut 7.
Tulos oli EVL3 219 pist.sija 3.Kukaan evl-koirakoista ei tehnyt ykköstulosta.
Hyvät fiilikset jäi kokeesta:)Jiri on yhden ainoan kerran onnistunut Mustasaaressa kokeessa neljä vuotta sitten alo-luokassa..Siellä on niin paljon hajuja,että Jirillä oli heti nenä maassa.
Treenattavaa on..
Haistelemiset haluaisin pois Jiriltä,en tiä mitä sen kans tekee..Jos on makupalat koiran edessä niin eihän silloin Jirin nenä oo maassa.Jos ei oo makupaloja maassa niin varmasti haistelee...
Luoksari stoppi ripeämmäksi.Kahdessa viikossa en voinut millään saada valmiiksi,kun oon niiin kauan palkannut huonosta,maahanmeno samoin..

Jiri oli muuten vuoden 2014 tottelevaisuussheltti♥♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti