Sivut

lauantai 11. huhtikuuta 2015

Taukoa ja Koe

Hiljais eloa on ollut blogin puolella.Maaliskuulla,kun viimeksi kirjoitin Mustasaaren toko-kokeesta sen jälkeen ollaan vähän treenattu jotain..En nyt kirjoita niistä treeneistä mitään..

Viime viikon maanantaina Jirillä oli hieroja.Jiri ei yhtään pysynyt rauhassa,mun piti melki kokoajan pitää kiinni Jiristä,että hieroja saa hierottua Jiriä.Jiri aina yritti luistaa pois hieromisesta esim.halusi nuolla hierojan kasvoja ym..

Keskiviikkona sitten oli Jaana-Kaisa.Heti,kun mentiin sisälle ja laitettiin ovi kiinni niin Jiri halusi lähteä pois.Jiri ei taaskaan pysynyt paikoillaan,jouduin pitämään Jiristä kiinni.Jirillä oli jumia selässä,J-K sanoikin,että Jirillä on venähtänyt selkä,varmaan liukastunut jäällä..Jiri vinkui melki kokoajan,kun selkä oli kipiänä,J-K sai sen hyvään kuntoon.Ehdotti,että pidän pari viiikkoa taukoa treeneistä,ainakin aksatreeneistä,meillähän oli koe Kokkolassa seuraavalla viiikonloppuna,kysyin,voinko osallistua niin J-K mielestä voin,mutta en saanut treenata mitään isoja liikkeitä..Eli siinä meni kokeenomaiset treenit ja pari muuta treeniä ennen koetta.Kun J-K oli saanut seljän paremmaksi niin Jiri meni jo maahan,kun jumit helpottui ja loppuajasta ei tarvinnut pitää kiinni..J-K ehdotti,että Kokkolan kokeen jälkeen olisi viä pari päivää lepoa,ettei sille heitetä leluja pihalla..Ja sen jälkeen voi treenata ihan normaalisti..J-K myös ehdotti,että kannattaa ostaa Jirille dobo pallon niin saa paremmaksi syviä lihaksia,kun silloin viimeksi oltiin jäsenkorjaajalla Jirin selkä voi paremmin,kun käytiin dobossa...Mutta nyt on ollut taukoa ainakin pari kuukautta dobosta..Tilasin heti seuraavana päivänä dobo pallon.Tällä viikolla keskiviikkona sain Jirille viä hierojan.Jiri antoi hierojan hieroa tosi hyvin:)Selkäkin voi paremmin,eikä vinkunut:)

Yli viikon J-K käsittelyn jälkeen treenattiin viikolla vähän.Ti:vaan tunnaria sisällä,ja to:tunnaria,ohjatun suuntia,pe:tunnaria,ohjatun suuntia niin,että vein ohjatussa valmiiksi merkille Jirin.

Torstaina Jiri täytti 5-vuotta♥♥Synttärilahjaksi Jiri sai dobo pallon:)
Sitten tähän päivään.Aamulla herätys kuudelta,kymmeneltä alkoi koe.Koe järjestettiin Kokkolassa,meiltä' sinne ajaa 2,5h..Onneksi yksin ei tarvinnut lähteä,kun iskä halusi mukaan.Tuomarina oli Päivi Kivelä,oli tosi tarkka tuomari.Meitä oli luokassa 10 koirakkoa,josta yks teki ykköstuloksen ja me ei oltu se...Niihin pisteisiin.

Paikka istuminen 9,5:puoli pistettä lähti,kun Jiri haisteli pari kertaa maata.
Paikkamakuu:7,5:Kaksoiskäsky maahan,alas käsky ei ollut nopea.Vilkuili tuomaria silloin,kun käskin niin ei kuunnellut,sen takia toinen käsky..Oli haistellut maata.
Seuraaminen 8,5 Seuraaminen oli ekana niin pelkäsin,kuinka huonosti seuraa,kun odottaa muita liikkeitä..Mutta yllätyin..Juoksusta täyskäännös,Jiri ei tullut lähellä oli niin kaukana..Tuomarin sanoi,jos saan tuon kuntoon niin Jirillä on tosi hyvä seuruu.Tykkäsi Jirin seuraamisesta.Täyskäännös paikalta onnistui täydellisesti,eikä jäänyt jälkeen:)
Zeta 9,5: Maahan oli hidas ja haisteli vähän maata siitä puol pistettä meni.Istumisessa ei liikuttanut tassuja:)
Luoksetulo 8 haisteli jättövaiheessa,valui stopin.
Ruutu 7,5 liikkui vähän stopin jälkeen,maahan kaksoiskäsky,haisteli maata,vierellä ei seurannut niin tiiviisti.
Ohjattu 0:Jiri vinkui,kun kapulat vietiin,merkki oli hyvä,iskä sanoi,ettei kattonut ollenkaan kapuloita..Ei löytänyt ollenkaan oikean puoleista kapulaa,kun auringonvalo häikäisi kapulaan,muillakin oli ongelmaa...,liikaa käskyjä..Mutta lopulta toi oman,myös haukkui.
Hyppynouto:8,5:Vinkui,kun haki kapulaa,muttei haukkunut..En muista mistä muusta vähensi.
Tunnari 0: Meni kapuloille haisteli hyvin,otti oman suuhun tiputti..äänteli ja toi oman lopuksi,
Kaukot 0:Kun jätin Jirin maahan,oli haistellut maata,ja sanoin sille ihan selvästi kaukot,no eka vaihto seisominen,Jiri luulee,että tulee luoksari,tulee eteenpäin ainakin kolme metriä no sen jälkeen Jiri muistaakin hei''ei tämä ookkaan luoksetulo''ja peruuttaa sinne viivalle missä sen olisi pitänyt olla,katsojilla oli hauskaa:DHarmi,kun ei ollut videota,Loppu vaihdot meni hyvin.
Eli tulos EVL0 pist.huimat 185.Eli ei päästä tänä-vuonna sm-kisaan.Sm-kisassa muutenkin on korkea taso,jos oltais saatu ykkönen niin siltikään ei pakosta oltais päästy mukaan..Jos me joskus viä päästäisiin..
Huomasi,että Jirille ei olla heitetty leluja,kun ääntäkin tuli monessa liikkeissä.Jiri lähti ihan lapasesta..Ei kuunnellut.Kun sai pallon palkaksi liikkeitten jälkeen niin oli hullu pallonsa kanssa..
Jos jotakin positiivista kisasta jäi niin:
Merkki on alkanut sujumaan,ei enää hidasta loppua kohti.Ohjatussa ja ruudussa oli hyvät merkit.
Ekana oli seuraaminen ja Jiri keskittyi seuraamiseen hyvin,Marian vinkki on auttanut,että saa palkkaa yllätyksenä eri kohdissa:)
Täyskäännös paikalta onnistui,eikä jäänyt jälkeen:)
Zetassa:Istumisessa ei ottanut askelia..

Ainakin nyt tietää mitä pitää treenata paljon.
Kaikista eniten ärsyttää,kun Jiri oli,joka kohdassa missä silmä vältti niin oli haistellut!!!:(
Mua harmittaa,kun en oo välittänyt heti,kun alettiin tokoilemaan,jos Jiri haistelee maata.. Nyt häirittee ja paljon!!!Turhia pisteitä menettää siinä.
Kesällä mennään pariin-kolmeen kokeeseen ennen uusia sääntöjä.Ja niistä toivon,että kaikista liikkeistä tulisi pisteitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti