Sivut

lauantai 23. toukokuuta 2015

Oulussa

Edellisessä blogi teksissä lupasin tulla kirjoittamaan Oulun reissusta.
Tiistaina lähdettiin siskon kanssa Kempeleseen,kun siskolla oli keskiviikko aamulla pääsykokeet Oulussa.Sillon,kun tiesin,että joudun menemään mukaan niin kysyin Elinalta,että jos treffaittais ja samalla treenaittais tokoa..No Elinalle kävi niin otin Jirinkin mukaan:)Matka oli pitkä n.4,5h meni matkoihin,yhden kerrran pysähdyttiin..Meillä oli hotelli Kempeleessä ja siitä Ouluun oli n.15min matka,ei ollut paha matka.Tiistai illalla oltiin sovittu treenit Oulussa. Ilma ei ollut mikään hyvä,mutta onneksi ei satanut vettä,kun koko matkan satoi,kun tultiin Kempeleseen.
Oli tosi kiva nähdä Nopan tokoilua livenä.Elina oli tehnyt hyvää työtä Nopan kanssa:)Oli tosi kiva treenata yhdessä.Toivottavasti nähtäisiin joskus viä uudestaan tokoilun merkeissä:)
Jirillä oli tosi paljon energiaa,kun joutui olemaan suuremman osan ajasta autossa häkissä.Jirin kans treenattiin jotain pientä.
Seuraaminen:ylläripalkkausta.Tykkään Jirin seuraamisesta,Jirillä on hyvä ilme..Ylläripalkkaus on paljon auttanut seuraamisessa.Jirin mielenkiinto säilyy:)

Tunnari:Jiri oli epävarma työskentelyssä,ei oltu viikkoon treenattu tunnaria...Jiri meni hyllä hyvin kapuloille,haisteli,mutta toi väärän,käskin uudestaan meni ohi kapuloille,söi ruohoa..Lopuksi helpotin niin,että menin lähemmäksi kapuloita,sen jälkeen toi hyvin oman.Mä en tiä johtuiko se siitä,että Noppa haukkui,niin Jiri katsoi Noppaan päin,kun haukkui..Kokeeltiin viä uudestaan,oli lähellä kapuloita,parempi työskentely Jirillä ja toi oman:)Lopetettiin siihen.

Ruutu:Tehtiin kokeenomaisena.Merkki oli älyhyvä:)Ruutuun meno ei mitään ongelmaa.Loppuosa oli hyvä.
Kaukoissa:M-I vaihto etutassujen välissä pallo.Ripeästi nousi istumaan ja samoin.M-S vaihto seisominen oli hyvä,ettei jäänyt liian pitkäksi.
Ohjattu:Merkki oli hyvä.Jirin piti hakea oikean puoleinen kapula,mutta menikin ruutuun,kokeeltiin uudestaan ja meni hakemaan kapulaa,ettei mennyt ruutuun.Kokeeltiin myös vasenta,itte vein Jirin merkille.Hyvin haki vasemman,vaikka Jiri ei heti huomannut kapulaa,mutta löysi kummiskin.
Kuvat:Elina Keto
Yhteiskuva viä Jiristä ja Nopasta.
Keskiviikkona lähdettiin kotiin ja oltiin Kauhajoella n.illalla kymmenen maissa Matkan varrella käytiin Kalajoella.Otettiin muutamat kuvat sieltä..
Raskas reissu oli.Mutta kivaa oli:)
Kuvia Kalajoelta.

1 kommentti: