Sivut

torstai 22. syyskuuta 2016

Piirimestaruus tokokoe

Syyskuun alussa oltiin toko-kokeessa,jotka oli samalla piirimestaruus kisat..Mä meinaisin ekana etten ilmottaisi Jiriä,kun viimeksi meni niin huonosti,mutta treenikaveri sai mun pään käännettyä ja sanoi ''mitä siinä häviää..''Tuomarina oli Pipa Pärssinen.

Paikalla istuminen:9,5:oli haistellut vähän maata ja tassua liikuttanut.
Paikalla makuu:10: ei ollut mitään ongelmaa.
Seuraaminen:10:Luulin,että seuraa huonosti,mutta Pipa sanoi,että oli tosi nättiä seuraamista:)
Luoksetulo 8:Tämä ei ollut hyvä.Stoppi ei ollut yhtään ripeä.
Ruutu 0:Jiri vaan lähti muualle suuntaan ja liikaa tuli käskyjä,lopulta sain sinne ympyrän sisälle niin kun lähetin ruutuun niin Jiri haukkui.
Merkin kiertäminen 0:Jiri kyllä katsoi missä merkki on,mutta lähti esteelle päin,jolloin huomautin,lähetin uudestaan,hyvin kiersi merkin,mutta teki väärän vaihdon,..Eli liikaa käskyjä.Treenikaveri sanoi,että olisit jättänyt istumaan niin oltais saatu pisteitä..Tietää sitten seuraavassa kokeessa.
Ohjattu 9:Jiri ei ollenkaan taas katsonut mihin viedään kapulat.Arvonnassa tuli vasen,Kauenpana kehänauhan vieressä oli narukasa,niin luulin,että nyt lähtee sinne.No Jiri meinasi lähteä sinnepäin,mutta huomasi kapulan ja toi mulle:)Vähennys varmasti tuli,kun Jiri vinkui,kun kapulat vietiin.
Zeta 9:En tiä mistä pistevähennys lähti,mutta arvaan,että jokin vaihto meni hitaasti.
Tunnari 5:Jiri oli ihan ahdistunut,kun lähti kapuloille ja jouduin muuten sanomaan kaksois käskyn,kun ei meinannut lähteä kapuloille:(No haisteli,merkkasi oman,tiputti,meni uudestaan ja toi lopulta oman.
Kaukot 9:istumisessa tuli vähän eteenpäin..
EVL3,206pist.Etelä-Pohjanmaan Piirimestaruus pronssia:)Tyytyväinen oon:)Pipakin sanoi,että Jiri on tosi taitava sheltti:)Vaikeeta on viä uudet liikkeet.
Itteeni oon tyytyväinen,että kehuin Jiriä,vaikka pari nollaa tuli ja tunnarissa kehuin,että selviydyit hyvin..
(C)Kati KuuttilaEi kommentteja:

Lähetä kommentti